//You are my ANIME
私のブログへようこそ


Welcome to my blog . I hope you will happy with my (pinky) blog

please leave if u unhappy .

o(v~v)o ~~~~ o(^~^)o

Kimi ga Suki.


これ見て

Story About Links Goodies




クレジットセクション
Header from Google
Edit Blog By Ash Kyouhei
Skin By LetthaKyra
Doodle By Fizgraphic
Tutorial By Lyysa Muazz Qay
Best view in Google Chrome only.


メッセージ
PLEASE KLIK ME ! 

Sila infrom korang coming dari mana ye . sbb shoutbox kali ni syau share ngan kakak syau kat blog ni Dream High so , just say like this enough " saya datang blog awak ye Syau " . ok , thanks ^_^
CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA AND SHAFIQAH
Tuesday, November 29, 2011 | 9:35 PM | 0 cute anime

Procedures.
WAJIB follow blog Freaking Twins dan Sidekick Weirdo
Add Sha dekat fbiee
Warganegara Malaysia.
Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA AND SHAFIQAH
Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins atau Sidekick Weirdo
Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
Lepas  tu, letak link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog Freaking Twins, letak link contest di blog Sha. Kalau dari blog Sidekick Weirdo, letak link contest di blog Shafiqah.
Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan.


Hadiah (UPDATED)
FIRST PRIZE : RM20 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
SECOND PRIZE : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
THIRD PRIZE : RM 5 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
Kalau tak nak top up . Kiteorang Boleh Edit blog lagi lawa dari blog ni . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request).


Cara pemilihan pemenang
Blog yang simple dan tidak lambat loading.
Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
Entry di blog mestilah menarik
Header yang awsome.
Blog yang kreatf design [ kalau tak ramai followers pun tak ape ]

tagged : Cik Sara and Cik Ash

Labels:



|