//You are my ANIME
私のブログへようこそ


Welcome to my blog . I hope you will happy with my (pinky) blog

please leave if u unhappy .

o(v~v)o ~~~~ o(^~^)o

Kimi ga Suki.


これ見て

Story About Links Goodies




クレジットセクション
Header from Google
Edit Blog By Ash Kyouhei
Skin By LetthaKyra
Doodle By Fizgraphic
Tutorial By Lyysa Muazz Qay
Best view in Google Chrome only.


メッセージ
PLEASE KLIK ME ! 

Sila infrom korang coming dari mana ye . sbb shoutbox kali ni syau share ngan kakak syau kat blog ni Dream High so , just say like this enough " saya datang blog awak ye Syau " . ok , thanks ^_^
Segmen : cik eiyda nak review blog korang !!!
Tuesday, November 29, 2011 | 9:23 AM | 0 cute anime


Syarat2 :
1) (Wajib) Mempunyai blog..
2) (Wajib) follow blog cik eiyda..
3) (Wajib) like page Ameiyda140210..
4) (Wajib) Letak banner kat entry korang...
5) (wajib) link entry korang di ruangan komen cik eiyda..
6) (wajib) tag 3 orang...make sure dorang tahu okey..
7) (tak wajib) bagitaw apa yang korang suka tentang blog cik eiyda... 
Senang kan syarat2 cik eiyda...apa lagi jom join cepat..sebelom terlambat..hehe

Segmen ini cik eiyda buat 10 hari sahaja...

Mula: 20/11/2011 (3.00 petang)

Tamat: 30/11/2011 (5.30 petang)

cik eiyda akan pilih 5 blog yang cantek...dan cik eiyda akan review blog yang terpilih itu..

Syau nak tag my anime : Afza , Syuhada , Miss Nadya

Labels:



|