//You are my ANIME
私のブログへようこそ


Welcome to my blog . I hope you will happy with my (pinky) blog

please leave if u unhappy .

o(v~v)o ~~~~ o(^~^)o

Kimi ga Suki.


これ見て

Story About Links Goodies




クレジットセクション
Header from Google
Edit Blog By Ash Kyouhei
Skin By LetthaKyra
Doodle By Fizgraphic
Tutorial By Lyysa Muazz Qay
Best view in Google Chrome only.


メッセージ
PLEASE KLIK ME ! 

Sila infrom korang coming dari mana ye . sbb shoutbox kali ni syau share ngan kakak syau kat blog ni Dream High so , just say like this enough " saya datang blog awak ye Syau " . ok , thanks ^_^
Blog paling Ringan Di Malaysia
Saturday, December 17, 2011 | 7:41 AM | 1 cute anime



Term
  •  Bewarganegara Malaysia untuk mudah kite akan menghantar barang-2 post If , ade yang sponsor.
  •  Wajib like Fan pages Izzah untuk mengetahui perkembangan selanjutnya.
  • Wajib ade belog , untuk menimbang blog atau website awak.
  • Wajib follow belog Izzah untuk mengetahui Info selanjutnya.
  • Make satu entry yang bertajuk 'Blog paling Ringan Di Malaysia' -TIDAK MAU BUAT PUN TAK PE-
  • Tag 1 orang blogger atau lebih dan make sure diorang Tahu.
  • Beri Link blog awak atau link post , If awak buat post, Dan letakkan link itu diruangan Komen.


Hadiah


Click untuk ke ruangan hadiah >hadiah<


Sponsor :


Liyana : 2 x cursor [ http://sukatomyamcom.blogspot.com ]
Una : 2 x edited full template washed denim [ http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com ]
Aliah : 2 header transparent Awesome [ http://sukatomyamcom.blogspot.com ]
Tasya : RM5 x 3 = RM15 top-up celcome [ http://faratasyadiary.blogspot.com ]




 Penjurian

 Penjurian automatik jatuh pada Izzah' Clapping yoooooowwwwwwww
 Izzah akan buke satu lawan web yang boleh timbang blog awak.


 Tarikh luput


 30-11-2011 hingga 30-12-2011


Tag : Sis Ash


|