//You are my ANIME
私のブログへようこそ


Welcome to my blog . I hope you will happy with my (pinky) blog

please leave if u unhappy .

o(v~v)o ~~~~ o(^~^)o

Kimi ga Suki.


これ見て

Story About Links Goodies




クレジットセクション
Header from Google
Edit Blog By Ash Kyouhei
Skin By LetthaKyra
Doodle By Fizgraphic
Tutorial By Lyysa Muazz Qay
Best view in Google Chrome only.


メッセージ
PLEASE KLIK ME ! 

Sila infrom korang coming dari mana ye . sbb shoutbox kali ni syau share ngan kakak syau kat blog ni Dream High so , just say like this enough " saya datang blog awak ye Syau " . ok , thanks ^_^
KONTEST SENYUMAN MENAWAN :]
Monday, December 12, 2011 | 5:05 AM | 0 cute anime

1. tak wajib follow blog kami. \huda dan Daten Yusfarina/
2. rajin2 kan melawat page para sponsor kami.
3. tepek banner pastu direct link ke blog huda .
4.buat satu entry letak satu gamba tengah senyum. tak kesah laa senyum menggoda etc . kami terima :]
lebih pon takpe :D
url entry , letak di bahagian komen blog ini .
5. tag 2 org rakan anda. *tak wajib .
terbuka kepada lelaki dan perempuan .
tarikh tutup : 14 Disember 2011


so , saya nak taruk pics ni :)


saya dengan kakak saya :) saya yg pakai tudung pink :)


sepenuhnya keputusan para juri :D

Labels:



|