//You are my ANIME
私のブログへようこそ


Welcome to my blog . I hope you will happy with my (pinky) blog

please leave if u unhappy .

o(v~v)o ~~~~ o(^~^)o

Kimi ga Suki.


これ見て

Story About Links Goodies




クレジットセクション
Header from Google
Edit Blog By Ash Kyouhei
Skin By LetthaKyra
Doodle By Fizgraphic
Tutorial By Lyysa Muazz Qay
Best view in Google Chrome only.


メッセージ
PLEASE KLIK ME ! 

Sila infrom korang coming dari mana ye . sbb shoutbox kali ni syau share ngan kakak syau kat blog ni Dream High so , just say like this enough " saya datang blog awak ye Syau " . ok , thanks ^_^
SEGMEN : saya nak mirahashime promote blog saya
Thursday, December 1, 2011 | 4:30 AM | 2 cute anime

kenapa nak join segmen ni ?
okey , Qiena pon baru je buat blog ni bawah bimbingan kakak Qiena . 
tengok gambar kalau tak paham . haha , sebenarnya Qiena tak reti nak cerita -.-'


maksud gambar tuu : satu email , ada 3 blog . Qiena yg paling bawah sekali . followers pon .... o.0
hahaha . macam mana ye nak cerita . entah lah . --

tarikh tutup segmen : 5 / 12 / 2011

bukti dah follow : 

Labels:



|