//You are my ANIME
私のブログへようこそ


Welcome to my blog . I hope you will happy with my (pinky) blog

please leave if u unhappy .

o(v~v)o ~~~~ o(^~^)o

Kimi ga Suki.


これ見て

Story About Links Goodies




クレジットセクション
Header from Google
Edit Blog By Ash Kyouhei
Skin By LetthaKyra
Doodle By Fizgraphic
Tutorial By Lyysa Muazz Qay
Best view in Google Chrome only.


メッセージ
PLEASE KLIK ME ! 

Sila infrom korang coming dari mana ye . sbb shoutbox kali ni syau share ngan kakak syau kat blog ni Dream High so , just say like this enough " saya datang blog awak ye Syau " . ok , thanks ^_^
First Giveaway By Butik fiQ'Ra
Friday, January 20, 2012 | 4:59 AM | 0 cute anime


cara nak join giveaway:

1) Buat 1 entry di blog masing masing, dengan tajuk 
First Giveaway By Butik fiQ'Ra "
2) Letakkan banner giveaway di entry ( linkkan sekali )
3) Tag kepada 3 rakan blogger ( diorang mesti tahu )
4) follow Butik fiQ'Ra dan Like page Butik fiQ'Ra 
5) hantarkan link entry ke entry ini ( sertakan id follower & id facebook )

random.org yang akan memilih pemenang dan cukup syarat :)

Pemenang pertama x2
sehelai shawl +  sehelai inner bawal

Pemenang kedua x3
sehelai inner bawal + 1 pcs brooch ribbon

Top referral x1
wang tunai RM30

Jum join ramai-ramai nak :) klik je kat banner tu k ;) Good luck untuk korang :) Amin !

Tagged : Nisa , Qienah dan Pyka

giveaway berlangsung dari 16 Januari 2012 - 31 Januari 2012


 id follower : 2EV1 .
id facebook : Siti Syauqiena


|