//You are my ANIME
私のブログへようこそ


Welcome to my blog . I hope you will happy with my (pinky) blog

please leave if u unhappy .

o(v~v)o ~~~~ o(^~^)o

Kimi ga Suki.


これ見て

Story About Links Goodies




クレジットセクション
Header from Google
Edit Blog By Ash Kyouhei
Skin By LetthaKyra
Doodle By Fizgraphic
Tutorial By Lyysa Muazz Qay
Best view in Google Chrome only.


メッセージ
PLEASE KLIK ME ! 

Sila infrom korang coming dari mana ye . sbb shoutbox kali ni syau share ngan kakak syau kat blog ni Dream High so , just say like this enough " saya datang blog awak ye Syau " . ok , thanks ^_^
Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat
Saturday, January 7, 2012 | 8:00 PM | 0 cute anime
Klik banner kalau nak join .

Jom join segmen ni ! anys mencari Satu Ribu Link . Please Support utk kemudahan ramai !!

Cuba klik link ni . --> Saya nak join 
tu adalah link tiga blog sekali gus. <--anys akan menyenaraikan link-link blog anda yang join macam tu, nak ?senang nak blogwalking kan? what chu waiting for  ladies and gentlemen ?


How to Join ?
1.Buat satu entri betajuk Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat
2.copy banner di atas dan link kan ke entri ini
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog_08.html
3.hantar link entri anda di bahagian komen 
dan bagitahu sama ada anda adalah pengguna blogskin atau blog design*wajib .
4.oh ya , anys akan bahagikan kumpulan kepada blogskin users dan blog design users , sebab biasanya blogskin lebih ringankan?

Labels:



|